fbpx

Junior Trainer

Wil jij het verschil maken en jouw bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de jongeren en de Werkclub (Buzinezzclub Foundation)? Solliciteer dan direct!

Ter uitbreiding van ons team en ons nieuwe project wat we uitvoeren in opdracht van het Asiel Migratie en Integratie Fonds (AMIF), zijn wij in regio Zuid-Holland op zoek naar een Junior trainer met power! Wil jij onze jongeren coachen, trainen en vaardigheden leren, zodat ze hun plek kunnen vinden op de arbeidsmarkt? Dan zoeken wij jou!

Onze members willen een stap op de arbeidsmarkt zetten, maar hebben daar extra begeleiding bij nodig. Het gaat o.a. om nieuwe Nederlanders: vluchtelingen, statushouders én nieuwkomers met een migratieachtergrond die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Jij gaat de doelgroep begeleiden en draagt zorg voor een succesvolle start, zodat ze vooruitkomen en een carrière op kunnen bouwen. Samen met je collega’s op onze vestigingen, maak je gebruik van ons uitgekiende trainingsprogramma: gericht op het ontdekken van passies, talenten, het leren van sollicitatie- en werknemersvaardigheden, en taal op de werkvloer, waarna de (lange termijn) koppeling wordt gemaakt naar de arbeidsmarkt.

Functieomschrijving

Training & Coaching:

Als Junior Trainer ben je verantwoordelijk voor coaching en monitoring van de voortgang van de jongeren die de Werkclub begeleidt. Je primaire doel is om deze jongeren (de “Members”) zo snel mogelijk zélf de stap te laten maken uit de uitkering, naar een opleiding en/of baan. Dit doe je door ze de juiste handvatten te geven en persoonlijk te coachen. Ook assisteer je bij trainingen en help je jouw collega’s waar nodig.

Monitoring

Om alle betrokkenen inzicht te bieden in de voortgang, bestaat een deel van je werkzaamheden uit registratie en monitoring. Het is noodzakelijk administratie om de voortgang goed in kaart te brengen. Dit doe je in nauw overleg met je collega’s op jouw vesting, maar je krijgt ook ondersteuning van het Servicekantoor in Rotterdam. Daarnaast rapporteren we regelmatig naar onze stakeholders, zoals de gemeenten, werkgevers, fondsen en instanties. Daar hebben we jouw logs en input natuurlijk bij nodig.

Trainer in een team van ervaren trainers

Het hechte team van de Werkclub (en Buzinezzclub) op onze vestigingen in o.a Rotterdam en Schiedam, zorgen reeds voor veel succesvolle members. Dat dragen we graag uit! Daarom komt het voor dat je moet ondersteunen bij evenementen, zoals onze kick-offs met wethouders en bestuurders.

Functie eisen

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur afgeronde opleiding Maatschappelijk Werk;
 • Ervaring met begeleiding van nieuwe Nederlanders (met basiskennis van de Nederlandse taal);
 • Minimaal 2 jaar werkervaring;
 • Kennis van en inzicht in het hulpverleningsaanbod (sociale kaart) is een pre;
 • Administratief sterk en nauwkeurig;
 • Ervaringsdeskundigheid is een pre;
 • Je bent een teamplayer en vindt het leuk om anderen te inspireren.

De voorkeur gaat uit naar een kandidaat die uit eigen hand weet wat deze doelgroep beweegt en met welke uitdagingen zij geconfronteerd worden. Onze members zijn een dwarsdoorsnede van de jongeren in Nederland, streven is dit in het team te weerspiegelen.

Aanbod

 • Een functie voor 32 tot 36 uur per week;
 • Een halfjaarcontract met zicht op verlenging;
 • Inschaling zal plaatsvinden op basis van opleidingsniveau en ervaring (€2155 tot €2666 bruto per maand bij een 36-urige werkweek);
 • Zelfverantwoordelijkheid en korte communicatielijnen met een prettige en informele werksfeer;
 • Mogelijkheid tot volgen van trainingen en opleidingen, persoonlijke coaching is beschikbaar voor iedereen;
 • Je bouwt aan een inclusiever, socialer Nederland!

Geïnteresseerd?

Solliciteer dan direct! Richt je motivatiebrief en CV aan Parisa Omid, DNA Manager en maak gebruik van het sollicitatieformulier op onze website of solliciteer via: Sollicitaties@buzinezzclub.nl.

We kijken uit naar je bericht en reageren snel.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld

 

Onze supporters