fbpx

Medior/Senior trainer

Ter uitbreiding van ons team en nieuwe project wat we uitvoeren in opdracht van het Asiel Migratie en Integratie Fonds (AMIF), zijn wij in regio Zuid-Holland op zoek naar een Medior/Senior trainer met power! Wil jij onze jongeren coachen, trainen en vaardigheden leren, zodat ze hun plek kunnen vinden op de arbeidsmarkt? Dan zoeken wij jou!

De Werkclub is op zoek naar versterking voor onze teams in Zuid-Holland. Onze members willen een stap op de arbeidsmarkt zetten, maar hebben daar extra begeleiding bij nodig. Het gaat o.a om nieuwe Nederlanders: vluchtelingen, statushouders én nieuwkomers met een migratieachtergrond die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Jij gaat de doelgroep coachen, trainen en draagt zorg voor een succesvolle start, zodat ze vooruitkomen en een carrière op kunnen bouwen. In deze rol zijn individuele coaching en ervaring met groepstrainingen essentieel. Samen met je collega’s op onze vestigingen, maak je gebruik van ons uitgekiende trainingsprogramma: gericht op het ontdekken van passies, talenten, sollicitatie- en werknemersvaardigheden, en taal op de werkvloer, waarna de (lange termijn) koppeling wordt gemaakt naar de arbeidsmarkt.

Functieomschrijving

Training & coaching

Als Trainer ben je verantwoordelijk voor de training, coaching en monitoring van Werkclub members. De members nemen deel aan ons groepsprogramma met tot twee jaar aanvullende support van de Werkclub. In het team zet je jouw coachings- en trainingsvaardigheden in om members optimaal te ondersteunen. Je brengt een duidelijke mentaliteitsverandering teweeg, waarbij members zich bewust worden van gedrag, talenten, doelen en deze weten om te zetten naar concrete acties. Ook de member met weinig tot geen opleiding of ervaring weet je op creatieve wijze vooruit te helpen. De meeste members zoeken een betaalde baan, opleiding of BBL-werkplek. Onder begeleiding stellen zij zelfstandig succesdoelen. Jij zet jouw vaardigheden en netwerk aan werkgevers in om een deelnemers optimaal te ondersteunen om zijn of haar weg te vinden op de Nederlandse arbeidsmarkt

Monitoring

Naast de trainingen die je geeft, zorg je ook voor scherpe online monitoring. Het is noodzakelijk administratie om de voortgang goed in kaart te brengen. Dat doe je in nauw overleg met je collega’s op jouw vesting, maar je krijgt ook ondersteuning van het Servicekantoor in Rotterdam. Daarnaast rapporteren we regelmatig naar onze stakeholders, zoals de gemeenten, werkgevers, fondsen en instanties. Daar hebben we jouw logs en input natuurlijk bij nodig.

Trainer in een team van ervaren trainers

Het hechte team van de Werkclub (en Buzinezzclub) op onze vestigingen in o.a Rotterdam en Schiedam, zorgen reeds voor veel succesvolle members. Dat dragen we graag uit! Daarom komt het voor dat je moet ondersteunen bij evenementen, zoals onze kick-offs met wethouders en bestuurders. Ook deel je jouw kennis en ervaring met je collega’s in het team van trainers. Tegelijkertijd zorgen we ook voor intervisie en training om jouw aanpak verder te perfectioneren.

Functie benodigdheden

 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding P&O of Maatschappelijk Werk;
 • Ervaring met begeleiding van nieuwe Nederlanders (met basiskennis van de Nederlandse taal);
 • Minimaal 5 jaar ervaring in het verzorgen van groepstrainingen en workshops;
 • Je hebt ervaring en kennis om nieuwe trainingen te schrijven en bestaande te verbeteren, om het trainingsprogramma altijd naar het hoogst haalbare niveau te krijgen;
 • Gedegen kennis van en inzicht in het hulpverleningsaanbod (sociale kaart)
 • Administratief sterk en nauwkeurig;
 • Ervaringsdeskundigheid is een pre;
 • Je bent een teamplayer en vindt het leuk om anderen te inspireren.

 

Aanbod

Een uitdagende functie met inhoud en verantwoordelijkheid binnen een snelgroeiende organisatie. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en is marktconform met daarnaast een bonusregeling en veel ruimte voor eigen keuzes. De standplaats van je nieuwe functie is Rotterdam. We bieden een halfjaarcontract met zicht op verlenging naar een jaarcontract en onbepaalde tijd bij goed functioneren.

 • Een functie voor 32 tot 36 uur per week;
 • Een halfjaarcontract met zicht op verlenging;
 • Inschaling zal plaatsvinden op basis van opleidingsniveau en ervaring (€2615 tot €3500 bruto per maand bij een 36-urige werkweek);
 • Zelfverantwoordelijkheid en korte communicatielijnen met een prettige en informele werksfeer;
 • Mogelijkheid tot volgen van trainingen en opleidingen, persoonlijke coaching is beschikbaar voor iedereen;
 • Je bouwt aan een inclusiever, socialer Nederland!

 

Geïnteresseerd?

Solliciteer dan direct! Richt je motivatiebrief en CV aan Parisa Omid, DNA Manager en maak gebruik van het sollicitatieformulier op onze website of solliciteer via: Sollicitaties@buzinezzclub.nl.

We kijken uit naar je bericht en reageren snel.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld

 

Onze supporters