Testimonials

Verhalen van members

Ben jij benieuwd naar de verhalen van onze members? Ze vertellen je graag hoe zij de club ervaren in openhartige video’s. Bekijk op deze pagina enkele verhalen van onze Werkclub members.

Member

Girmay

Girmay heeft veel meegemaakt. Eerst moest hij weg uit zijn eigen land omdat daar een strenge leider was. Toen ging hij studeren in een land waar hij de taal niet goed sprak. Maar nu heeft hij een leuke baan gevonden waar hij blij mee is.

Het volgende wat Girmay wil doen, is zijn vrouw naar Nederland laten komen. Ook wil hij in de toekomst zijn eigen winkel beginnen waar hij fietsen gaat repareren. Maak kennis met Girmay en ontdek zijn bijzondere verhaal van doorzetten en dromen waarmaken.

Member

Mariana

Herken je dit? Je voelt je niet thuis in je eigen land en gaat op zoek naar een plek waar je je goed voelt en je dromen uitkomen. Dit is het inspirerende verhaal van Mariana. Samen met de Werkclub heeft Mariana stappen gezet in een nieuw land dat haar hart heeft veroverd. Hier heeft ze een fijn leven opgebouwd en haar droom waargemaakt. Je kunt dus zeker je doelen bereiken, net zoals Mariana zegt.

Bouw aan je toekomst!

Member

Minassie

Verhuizen naar een ander land is best moeilijk. Hier is het verhaal van Minassie. Hij verhuisde naar Nederland vanwege de liefde. Nederland is anders dan zijn thuisland. Hij moest alles opnieuw leren, zoals de taal en hoe dingen hier gaan. Werken, studeren of je eigen bedrijf starten is hier anders dan in je eigen land. De WerkClub heeft Minassie hierbij geholpen.

Member

Jihad

Member

Muhammad

Member

Sajad

Member

Dawid

Member

Motasim

Member

Wasseem

Meld je aan

Word member

De Werkclub is speciaal ontwikkeld voor nieuwe Nederlanders.

Je krijgt persoonlijke coaching, volgt wekelijks workshops en krijgt support zodat je werk kunt vinden in Nederland óf een stap kunt maken in je carrière.

De Werkclub werkt samen met de Europese Unie (AMIF).

Deelname is 100% gratis en 60% – 80% van onze members behaalt succes met het vinden van werk en opleiding.
WerkClub
Woonplaats
Land van herkomst
Voorwaarden om deel te nemen *

We wijzen je op onze privacyverklaring.