fbpx

Vrijwilligers gezocht: Carrièrecoaches in regio Rotterdam &  de IJsselgemeenten (Capelle, Krimpen en Zuidplas) 

Lijkt het je leuk om nieuwe Nederlanders wegwijs te maken op de arbeidsmarkt? Als carrièrecoach spreek je regelmatig af met één van onze deelnemers (members). Het gaat om statushouders die voor het eerst een baan zoeken of net zijn gestart. Onze members komen o.a. uit Syrië en Eritrea. Voor sommige is de overstap naar de Nederlandse arbeidsmarkt groot. De kennis die jij hebt kan enorm helpen: voor carrièreadvies en coaching om hun baan beter uit te voeren en meer te betekenen op het werk. Waar moet iemand qua taal en competenties verder in groeien? Jij kunt hierin begeleiden en ook tips geven aan de trainers van de Werkclub zodat zij ermee aan de slag gaan.

Waarom Coach worden?

Onze members zijn voormalig vluchtelingen met een verblijfsvergunning. Ze willen graag bouwen aan mooie toekomst in Nederland. Ze hebben hun inburgeringscursus afgerond en willen heel graag aan de slag! De ambities variëren: van kok tot advocaat. Bij de Werkclub nemen members gratis deel aan workshops, taallessen en krijgen ze coaching op de werkvloer. Het belangrijkste is dat ze direct beginnen op de Nederlandse arbeidsmarkt, wij helpen ze daarom aan een eerste startbaan. Samen met jou is ons doel om de member van startbaan naar hartbaan te coachen.

  • Je maakt deel uit van de Werkclub en bouwt mee aan het persoonlijke succes van een member
  • Je vindt het leuk om een band op te bouwen en 1-op-1 begeleiding te geven
  • Je krijgt ondersteuning van de Werkclub en samen met andere vrijwilligers deel je kennis en ervaring
  • Je krijgt er heel veel energie en dankbaarheid voor terug

Twee uurtjes per week

Samen met de Werkclub stem je af welke bijdrage jij wilt leveren, hoeveel uur je beschikbaar bent en met welke frequentie. De meeste coaches spreken 1x per week af. Gemiddeld investeer je 2 uur per week in een afspraak met jouw member.

Aanmelden als CARRIÈREcoach

Onze supporters