Vacature: Partnership manager / Dealmaker (fulltime of ZZP-parttime)

De Buzinezzclub en Werkclub maken het verschil in honderden levens per jaar: met onze succesvolle aanpak trainen we kwetsbare jongeren, werkende armen en nieuwe Nederlanders voor de arbeidsmarkt. Onze doelgroep is groot en zal hoogstwaarschijnlijk groeien in de komende, onzekere jaren. Ons trainingsprogramma wordt nu belangrijker dan ooit! Daarom gaan de Clubs opschalen van 500 naar 5.000 nieuwe ‘members’ per jaar. Om die doelstelling waar te maken zijn we op zoek naar een Partnership Manager. Een echte Dealmaker die samenwerkingen opzet met gemeenten, organisaties, investeerders en fondsen: van de eerste kennismaking tot een nieuw contract. Wil jij die uitdaging aan gaan en de Nederlandse arbeidsmarkt inclusiever maken? Solliciteer dan nu voor Partnership manager / Dealmaker bij de Buzinezzclub en Werkclub.

Over de organisatie
Dankzij de meerjarige training en coaching van de Buzinezzclub en Werkclub zijn veel kwetsbare ‘members’ niet langer afhankelijk van een uitkering. Zij zetten nu de eerste stappen in een glansrijke carrière. De aanpak is zelfs zo effectief, dat de Clubs zijn uitgeroepen tot ‘Worldwide Best Practice’ door de International Labour Organization (ILO) van de Verenigde Naties. Wij willen dat meer mensen in aanraking komen met onze methode, zodat ook zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Daarom stellen we ons ten doel om in drie jaar 10x zo groot te worden. Jij staat aan de basis van die uitdaging. Je maakt gebruik van jouw en ons netwerk en sluit nieuwe allianties waarmee we ons bereik vergroten. Zo kunnen veel meer kwetsbare Nederlanders deelnemen aan de Clubs. Vervolgens kun je rekenen op het team van nu 25 trainers die alles op alles zetten om zoveel mogelijk members succesvol te maken.

De functie: Partnership Manager met maatschappelijke impact

Onze plannen zijn ambitieus. Om meer mensen te kunnen begeleiden is financiering en samenwerking essentieel. De Clubs leunen nu vooral op gemeentelijke sociale diensten, terwijl we ook op andere terreinen: zoals zorg, maatschappelijke zorg, schuldhulpverlening en criminaliteit, grote impact realiseren en hier financiering voor willen krijgen. In deze functie ga je op zoek naar (nieuwe) ingangen (lokaal/landelijk/EU) en weet je bestaande partners nóg enthousiaster te maken. Op die manier willen we snel groeien en meer financiers aantrekken. Samen met de oprichter/directeur en externe adviseurs, ontwikkel je in deze functie nieuwe proposities en zet je deze gericht in de markt. De komende jaren gaan we onze succesvolle trainingsformule verder uitrollen in de driehoek Rotterdam-Amsterdam-Eindhoven, zodat we méér members onze carrière coaching kunnen bieden. We rekenen op jou als relatiebouwer, liefst met een bestaand netwerk in het MO en zorg domein, om het verschil te maken. Kun jij anderen enthousiast maken voor onze aanpak en opdrachten binnenhalen waar alle partijen duurzaam baat bij hebben? Dan zijn we op zoek naar jou!

Je werkzaamheden bestaan uit:

 • Het maken van een acquisitieplan uitgesplitst naar doelgroepen en activiteiten;
 • Het (gezamenlijk) ontwikkelen van nieuwe proposities en ingangen;
 • Het uitbrengen van voorstellen, het bespreken ervan met prospects en het sluiten van contracten op maat;
 • Het maandelijks rapporteren van jouw resultaten conform het acquisitie- & opschalingsplan;
 • Het managen van contracten en intern afstemmen met de vestigingsmanager om de actuele wensen van de partners te realiseren
 • Hierdoor werk je continu aan de duurzame tevredenheid van alle partijen en is contractverlenging een formaliteit

Om in aanmerking te komen voor de functie voldoe je aan het volgende:

 • WO/HBO+ werk- en denkniveau en je houdt ervan om abstracte plannen in concrete daden om te zetten;
 • Aantoonbare sales ervaring richting overheden, in het bijzonder in het maatschappelijk- en zorgdomein – bij voorkeur minimaal 5 jaar;
 • Relevant netwerk bij (lokale en landelijke) overheden en andere financiers, zoals zorgverzekeraars, O&O-fondsen en charitatieve fondsen;
 • Zelfverantwoordelijk, resultaatgericht en vasthoudend. Jij zet weerstand om in triple-wins;
 • Je denkt in maatschappelijke kosten-baten en begrijpt het belang van momentum om een contract af te sluiten;

Sollicitatie
Bij de Clubs werkt een gedreven team aan grote maatschappelijke doelen. Door ons bereik te vergroten, heb je direct impact op de levensloop van vele Nederlanders. Net als je aanstaande collega’s draag je graag bij aan een inclusievere arbeidsmarkt, voor iedereen! Naast zingeving bieden we je bovendien een uitstekend, marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en bijbehorend salaris. De functie is fulltime voor 40 uur binnen een prettige en informele werksfeer. Je gaat deel uitmaken van het MT en staat in direct contact met de directeur. Je kunt altijd terecht op het Servicekantoor in Rotterdam (nabij CS en OV) waar je een beroep kunt doen op collega’s. Verder bieden we je de mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen.

Als je interesse hebt in deze functie, ontvangen wij graag vóór 30 april 2020 je CV en motivatiebrief via onze website. Richt je sollicitatie aan Leo van Loon, oprichter en directeur Buzinezzclub en Werkclub.

Gezien de huidige Covid-19 beperkingen zal de sollicitatieprocedure (grotendeels) online plaatsvinden.

Onze supporters