fbpx

Vacature: Trainer in Utrecht (medior)

Begeleid members in Utrecht naar succes op de arbeidsmarktIn Utrecht begeleiden de Buzinezzclub en Werkclub members die het niet lukt om een baan of passende opleiding te vinden. Het gaat om jonge mensen uit Utrecht met een uitkering of afstand tot de arbeidsmarkt (Buzinezzclub), maar ook nieuwe Nederlanders en voormalig vluchtelingen (Werkclub) zijn bij ons welkom. De vestiging in Utrecht begeleidt deze heel diverse groep deelnemers door middel van training, coaching en persoonlijke begeleiding. We zoeken een trainer met enkele jaren praktijkervaring die goed kan schakelen tussen verschillende members en gedreven is in het coachen richting de arbeidsmarkt. Ook ga je op zoek naar nieuwe deelnemers. Zo heb je grote impact op de levens van Utrechters die onze support goed kunnen gebruiken!

In deze functie draag jij bij aan het succes van de vestiging in Utrecht. De komende tijd gaat de vestiging groeien! Je verzorgt een combinatie van groepstraining en persoonlijke coaching aan huidige members. Ook ga je, net als je collega’s op de vestigingen in Rotterdam, Eindhoven en Vlaardingen, op zoek naar nieuwe deelnemers. Daar kun je de expertise van het servicekantoor in Rotterdam bij inzetten. Ook de members die je binnenhaalt bied je training met ons uitgekiende programma: gericht op het ontdekken van passies en talenten, waarna de (lange termijn) koppeling wordt gemaakt naar de arbeidsmarkt. Wil jij jonge Utrechters inspireren, trainen en coachen naar een passende opleiding, betaalde baan of BBL-werkplek? Krijg jij energie van members die door jouw aanpak vooruit komen? Solliciteer dan direct middels het formulier op onze website: https://werkclub.nl/solliciteren/

Functieomschrijving
Als Trainer in Utrecht verzorg je een combinatie van training/coaching voor members en draag je bij aan het dagelijkse management van de vestiging. We werken nauw samen met de gemeente en instanties in de regio. Om alle betrokkenen inzicht te bieden in de voortgang, bestaat een deel van de werkzaamheden ook uit registratie. Jouw logs en rapportages zorgen voor inzicht in de stappen die members maken. Met het team breng je in kaart wat members vervolgens nodig hebben. Het hechte team van de clubs zorgt voor veel succesvolle members. Dankzij jouw support zijn members niet langer afhankelijk van een uitkering en staan op eigen benen! Met jouw aanpak laat je members boven zichzelf uitstijgen, zodat ze het maximale uit zichzelf halen en een stap zetten naar een stabiele carrière. Je brengt een duidelijke mentaliteitsverandering teweeg, waarbij members zich bewust worden van gedrag, talenten en doelen. Ook de members met weinig tot geen opleiding of ervaring weet je op creatieve wijze vooruit te brengen. Tot slot ondersteun je bij evenementen op de vestiging en bij projecten in de regio: o.a met het voortgezet onderwijs.

Je hebt het volgende nodig voor deze functie:

  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding P&O of Maatschappelijk Werk;
  • Ervaring met begeleiding en re-integratie van jongeren met meervoudige, behandelbare problematiek;
  • Ervaring en/of affiniteit met begeleiding en re-integratie van nieuwkomers;
  • Aantoonbare ervaring in het verzorgen van groepstrainingen en workshops;
  • Gedegen kennis van en inzicht in het hulpverleningsaanbod (sociale kaart) van Utrecht en omgeving;
  • Administratief sterk en nauwkeurig.

Dit is wat we jou kunnen bieden

  • Een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met resultaatregeling;
  • Zelfverantwoordelijkheid en korte communicatielijnen met een prettige en informele werksfeer;
  • Een intern opleidingsprogramma en mogelijkheid tot persoonlijke coaching;
  • Je bouwt aan een inclusiever, socialer Nederland!

Wil jij members begeleiden in Utrecht? Je kunt direct starten!

We zoeken een trainer bij voorkeur voor 24 uur per week (meer of minder uren is bespreekbaar). Ben jij de perfecte kandidaat? Reageer en richt je motivatiebrief en CV aan Parisa Omid, DNA Manager Buzinezzclub en Werkclub. Maak daarbij gebruik van het sollicitatieformulier op onze website of mail naar sollicitaties@buzinezzclub.nl (onderwerp mail: Sollicitatie Trainer Utrecht).

 

Let op:

Gezien de coronaproblematiek is het mogelijk dat we de sollicitatieprocedure grotendeels online doen. Als fysiek afspreken niet kan, gebruiken we Zoom voor de eerste ronde kennismakingsgesprekken.

De veiligheid van onze members is voor ons essentieel. Wij accepteren geen enkele vorm van misbruik. Dit onderwerp komt aan bod in het selectieproces. Trainers dienen kennis te nemen van en akkoord te gaan met ons sociaal veiligheidsbeleid.

Onze supporters