fbpx

Beleef het verhaal van de Werkclub, op een feestelijke manier met veel confetti en lachende gezichten!

Hiep Hiep Hoera Werkclub 1 jaar

Een jaar geleden op 13 november opende de Werkclub haar deuren om Nieuwe Nederlanders te begeleiden van startbaan naar hartbaan. Het begon allemaal in Drechtsteden, daarna volgde Gemeente Rotterdam, in mei sloot Gemeente Eindhoven aan en als laatste de IJsselgemeenten. Wij hopen dat we met nog meer gemeentes kunnen samenwerken.

Dit geldt niet alleen voor gemeentes, maar ook voor werkgevers en coaches. November is de feestmaand voor de Werkclub, want zonder hen hadden we niet in een jaar zoveel mooie successen behaald. Natuurlijk kijken we uit naar alle jaren hierna om nog meer Nieuwe Nederlanders te helpen aan een mooie toekomst in Nederland. Help jij mee?

MCKinsey wenst de Werkclub...

Member Anderbrhan bedankt zijn werkgever Simon en zijn coach Eva!

  • Onze Andebrhan verraste Simon van Oriental Greenhouse, omdat hij daar zijn ideale stageplek als kok heeft gevonden en gelijk de Nederlandse taal kan oefenen! #werkclub1jaar

  • Ook bedankte Andebrhan zijn carrièrecoach Eva! Dit duo is vijf maanden terug aan elkaar gekoppeld en ze zijn nu al onafscheidelijk. Hun gezamenlijke hobby’s zijn: lachen, eten en leren. Wil je ook carrièrecoach worden? Meld je hier aan. #vrijwilligerswerk

     

Rabobank wenst de Werkclub...

We gingen langs bij de IJsselgemeenten en Werkplein!

Gemeente Rotterdam wenst...

  • Werkgever Roobol

  • Werkgever The Greenery

Ook Gemeente Eindhoven is verrast

Trotse trainers met de members in Rotterdam

  • Gemeente Dordrecht

  • Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

  • Vereniging van Nederlandse Gemeenten

Surprise! #werkclub1jaar

Onze vrienden van WOW Burger & Fries hebben ook een mooie boodschap voor #werkclub1jaar. Horen we het goed? Manager? :-)

Onze supporters