Ontmoet jouw nieuwe werknemers bij de Werkclub

Is jouw bedrijf op zoek naar gemotiveerd personeel?

Als je nieuw bent in Nederland wil je graag meedoen, je steentje bijdragen. Maar dat is vaak lastig: door de taalbarrière, andere omgangsnormen en culturele verschillen. De Werkclub begeleidt nieuwe Nederlanders op weg naar de arbeidsmarkt met langdurige coaching en training. En ook na plaatsing bij een werkgever blijven we onze members continu begeleiden, zowel on the job als op sociaal vlak. De members van de Werkclub willen heel graag aan de slag, misschien wel binnen jouw bedrijf? Dat levert nieuwe energie en een frisse kijk op de zaak op. Maak jij het verschil?

  • Continue begeleiding

    De Werkclub blijft betrokken, ook na plaatsing bij een werkgever. Zo kun je rekenen op een stabiele, succesvolle werknemer.

  • Betrokken partner

    Onze members zijn ‘member for life’. Wij vinden het belangrijk dat ze duurzaam succes boeken, ook bij jouw bedrijf!

  • Training en coaching

    Wij begeleiden members van startbaan naar hartbaan. Iedere sollicitatie komt vanuit intrinsieke motivatie en talent.

Dit is de achtergrond van onze members

Onze members komen uit alle windstreken. Het merendeel is gevlucht voor oorlogsgeweld of onderdrukking. Die periode ligt nu ver achter hen; ze zijn veilig in Nederland en willen graag iets terug doen door deel te nemen aan de maatschappij. Onze members kijken weer vooruit en willen bouwen aan een stabiele, positieve toekomst. Vaak hebben zij al werkervaring opgedaan in het land van herkomst. Door weer te werken zijn ze in staat om te zorgen voor dierbaren en zijn zij een voorbeeld voor anderen.

De Werkclub members hebben al mooie successen geboekt bij bedrijven door heel Nederland. Bekijk de video:

Wil je ook in contact komen met onze members?

Laat je gegevens hieronder achter en de trainers nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Onze supporters