Behoefte aan werknemers die duurzaam zijn?

Bij de Werkclub bereiden wij nieuwe Nederlanders voor op de Nederlandse werkvloer. Ze krijgen extra taallessen (vaktaaltraining) en trainingen in de Nederlandse werkcultuur en omgangsvormen.

Boer Ad: "Werkclub is dé ideale partner om nieuwe Nederlanders te integreren"

Een vluchteling in dienst nemen? De 3 grootste vooroordelen ontkracht!

  • Vluchtelingen zijn lui. (Boer) Ad: ‘Wasseem, member van de Werkclub, is sinds een paar maanden bij mij in dienst en werkt net zo hard als wij. Hij creëert zelfs werk, dus hij is verre weg van lui! We stonden op het punt een lading boter weg te gooien toen Wasseem ons overtuigde dat we hier ghee van konden maken’.
  • Vluchtelingen zijn altijd te laat. In de Arabische wereld gaan mensen anders om met de tijd dan wij Nederlanders. Ze maken weliswaar hun uren, maar tijd is circulair in hun wereld. Oftewel: de deadline van vandaag om 12:00 uur komt morgen weer terug. Terwijl wij lineair naar tijd kijken: die deadline was vandaag en komt nooit meer terug. Ze zijn dus veel flexibeler!
  • Vluchtelingen moeten heel de dag bidden. Nee. Syriërs als Eritreeërs zijn over het algemeen moslim of christelijk. Hoeveel ze bidden en waar ze bidden is net zo verschillend als bij Nederlanders. Bij de Islam kan het voorkomen dat een moslim vijfmaal per dag bidt, maar de gebeden die onder werktijd vallen mogen uitgesteld worden naar een moment dat ze thuis zijn. Net zulke volwaardige werknemers als Nederlanders dus!

Deze members hebben een baan gevonden!

  • Muhammad @ MadLogic

  • Soloman @ Post NL

  • Dawit @ Timmerhuis

Hoe werkt het als ik een member van de Werkclub in dienst neem?

De Werkclub is geen uitzendbureau, de member krijgt dus een direct contract bij jouw bedrijf. Wij koppelen members op basis van motivatie, kennis en interesse. Daarmee kun jij er van op aan dat je een gemotiveerde medewerker krijgt. Ook ná plaatsing blijven wij begeleiding bieden, zo overbruggen we eventuele taal- en cultuurverschillen en heb jij een productieve en succesvolle werknemer.

Wat kun je verwachten van onze members?

Het merendeel van onze members is gevlucht voor oorlog uit Syrië en Eritrea. Door de oorlog zijn er jaren voorbij gegaan en daarom willen ze nu heel graag aan hun toekomst bouwen. Ze zijn positief ingesteld en willen snel een goede toekomst opbouwen en een bijdrage leveren aan Nederland. Geld verdienen en een voorbeeld zijn voor hun kinderen en familie. De taal- en cultuurverschillen moeten nog overbrugd worden, daar helpen wij bij. Zo integreren ze goed op de werkvloer en heb jij nieuwe werknemers die productief en succesvol zijn!

Ja, ik heb interesse. Bel me terug!

Nieuwe werknemers nodig? Vul je naam en telefoonnummer in en we bellen je terug!

Deze bedrijven kiezen ook voor Werkclub!

Onze supporters