fbpx

Nieuwsarchief

Lees hieronder het laatste nieuws van de Werkclub.

Werkclub opent haar deuren in de IJsselgemeenten

Werk is belangrijk om je onderdeel te voelen van je omgeving. Het geeft zekerheid, sociale contacten, een dagelijkse structuur en het gevoel dat je bijdraagt aan de Nederlandse maatschappij. Bovendien leer je de taal sneller! Ook in de IJsselgemeenten ondersteunt de Werkclub nu nieuwe Nederlanders bij het vinden en behouden van werk.

Member Dawit timmert hard aan zijn hartbaan als timmerman

Dawit is 24 jaar oud, komt uit Eritrea en werkte daar op de boerderij van zijn ouders. Hij is vier jaar geleden naar Nederland gevlucht en woont inmiddels in Rotterdam. Hij is klaar met inburgering en via de Werkclub aan de slag bij Bouwerswerkplaats. Bij Bouwerswerkplaats worden mensen met afstand tot de arbeidsmarkt opgeleid in het ambacht.

Boer Ad is blij met onze member Wasseem

In zijn geboorteland Pakistan groeide Wasseem (37 jaar) op tussen de waterbuffels. Zijn ouders produceerden van de melk mozzarella en verkochten dit op de markt. Toen Wasseem ouder werd, speelde hij hoog in de professionele hockeywereld. Nu hij 5 jaar geleden naar Nederland is gekomen, heeft hij de passie voor het vak weer teruggevonden.

Onze supporters